Kalendari Mjedisor

Dokumentohet për herë të parë Macja e Egër në Divjakë-Karavasta

Vendosja e moratoriumit për ndalimin e gjuetisë dhe zonat e mbrojtura po sjellin rigenerimin e faunës së egër dhe të pasur shqiptare.

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura ndau në rrjetet sociale një lajm të rëndësishëm, dokumentimin për herë të parë të…