Kalendari Mjedisor

Turizmi natyror, 4.5 milionë vizitorë në zonat e mbrojtura, kryeson Shkodra

Të paktën 4.5 milionë turistë vendas dhe të huaj kanë vizituar zonat e mbrojtura në vitin që lamë pas. Pavarësisht ecurisë së mirë të turizmit në vend duket se ai natyror ka pësuar tkurrje në raport me vitin 2022. Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në statistikat e saj periodike të sektorit pranon se ka një […]