Kalendari Mjedisor

Patologjitë e lëkurës nën efektet e ndryshimeve klimatike

Dermatiti atopik (i njohur edhe si ekzema), një ndër problemet më të përhapura të lëkurës në botë, përkeqësohet nga faktorët klimatikë dhe ndotja e ajrit. Kanceri i lëkurës përfaqëson kancerin më të zakonshëm në botë dhe shkalla e incidencës u rrit ndjeshëm në pjesën e fundit të shekullit të 20-të, me vlerat më të lartë […]