Kalendari Mjedisor

Rama kërkon kthimin në identitet të maleve të Krujës: Të mbyllet sa më shpejt plaga

Guroret në Krujë mund të konsiderohen tashmë një kapitull i mbyllur, por gërmadha urbane ka mbetur aty si dëshmi e katastrofës natyrore të ndodhur në këtë zonë.

By admin

Guroret në Krujë mund të konsiderohen tashmë një kapitull i mbyllur, por gërmadha urbane ka mbetur aty si dëshmi e katastrofës natyrore të ndodhur në këtë zonë.

Kryeministri Edi Rama duke folur në mbledhjen e qeverisë kërkoi rehabilitimin sa më shpejt të maleve të Krujës.

Rama: Të merren masa të realizohet më në fund edhe projekti i mbylljes së plagës së madhe të maleve të Krujës. Për fashimin e plagës dhe gjelbërimin.