Kalendari Mjedisor

Zjarr në Picrrage të Fushë Krujës, rrezikohen banesat dhe një stallë bagëtish, dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme

Një vatër zjarri është aktivizuar në fshatin Picrrage të Fushë Krujës. Zjarri rrezikon disa banesa dhe një stallë bagëtish.

By admin

Një vatër zjarri është aktivizuar në fshatin Picrrage të Fushë Krujës. Zjarri rrezikon disa banesa dhe një stallë bagëtish.

Zjarrfikësja e Niklës dhe Fushë Krujës ka mbërritur në vendngjarje për të shuar flakët. Dyshohet për zjarrvënie të qëllimshme.