Kalendari Mjedisor

Protestë kundër ndërtimit të hidrocentralit në Dibër

Me pankarta në duar, qytetarët kanë dalë në protestë në ‘Sheshin Skënderbej’ kundër ndërtimit të hidrocentralit të Skavcës.

By admin

Me pankarta në duar, qytetarët kanë dalë në protestë në ‘Sheshin Skënderbej’ kundër ndërtimit të hidrocentralit të Skavcës.

Sipas qytetarëve, ndërtimi i hidrocentralit të Skavicës do krijojë përmbytje të mëdha të zonës dhe do shkatërrojë biodiversitetin, si dhe do shpërnguli një pjesë të madhe të banorëve.

Në disa prej pankartave shkruhet ‘Skavica = Genocid’, ‘Stop! Këtu jemi ne’, ‘Jo Skavica Po Dibra’./ Syri.net