Të tjera


Nga ariu te dhelpra e macja e egër, çfarë fiksuan kamerat-kurth në Parkun Kombëtar të Tomorit

Pamje fantastike nga një realitet gati i paprekshëm për gjithkënd nga ne, na ka ofruar gjatë këtyre muajve të fundit Parku Kombëtar i Tomorit.

LEXO ME SHUME >


Tregim: Maçoku Samson dhe peshku i trëndafiltë

Tregim i konceptuar në katër pjesë sipas filozofisë së shahut të Kasparov: Çarje, sulm rastësor, dy strategji kontradiktore (sulm i dyfishtë), vetësakrifikim gurësh.

LEXO ME SHUME >


Zjarr në Malin e Thatë, digjen 10 hektarë tokë

Zjarr në Malin e Thatë, digjen 10 hektarë tokë

LEXO ME SHUME >


Inertet po ndotin Erzenin/ Masakër mjedisore në fshatrat e Tiranës

Ky është një krim mjedisor. Kamionët po derdhin inertet jo vetëm buzë akseve rrugore por po I fshehin ato edhe pranë zonave rurale.

LEXO ME SHUME >


Gjirokastër, mjedis i pastër prioritet i buxhetit lokal 2022

Investimet për një mjedis të pastër, në funksion edhe të zhvillimit të turizmit, është prioriteti i Bashkisë Gjirokastër në buxhetin lokal për vitin 2022.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.