Të tjera


Ese nga Fabjan Velku, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Cfarë është toka?

Unë mendoj se kësaj pyetje mundë ti japim sërë përgjigjesh , por është e rëndësishme të njohim personin që jep këtë pergjigje pasi njerëz të ndryshëm kanë këndvështrime dhe mendime të ndryshme.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Dajana Ndoca, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Toka. Lindim dhe jetojme ne siperfaqe te saj, vdesim dhe pushojme ne dheun e saj. Kaq shum vlere ka toka dhe mjedisi per ne, por a jemi te vemendshem ta vleresojme ne. Jam plotesisht  dakort me mendimin se jo.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Silvia Marashi, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Nese keni thene Toke kemi thene jete. Nese Toka eshte keq dhe vuan ne vuajme dyfish. Eshte e dhimshme t'a mendosh qe nese Toka vuan jemi ne ata qe ia shkaktojme kete. Dhe njekohesisht i kemi bere keq vetes tone. Fatkeqsisht sa me shume qe ne perparojme ap me keq i bejme Tokes. 

LEXO ME SHUME >


Ese nga Ornela Palaj, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Toka  është pasuria me e madhe kombëtare e çdo vendi. Funksionet e saj janë te shumta dhe te pazevendesushme. Populli, mendimtarë e studiues, politikëbëres e vendimmarrës kanë bërë per tokën vlerësime, që kanë leshuar rrenje në ndërgjegjen njerzore, per mbrojtjen  dhe perdorimin e burimeve të saj. 

LEXO ME SHUME >


Ese nga Dajana Paloka, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

I dashur ditar! Kam kohe qe nuk te shkruaj. Kam kohe qe nuk te shkruaj per ndodhite, per shoqerine dhe familjen time.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.