Të tjera


Ese nga Valbona Hila, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Po e lexoni kete dhe po mendoni se kush eshte ky/kjo qe e ka shkruajtur kete? Une jam nje vajze 16 vjecare . Une tani po ju pyes se cfare mund te bejme dicka per token ? Disa prej jush mund te thone cfare te bejme ne per token .

LEXO ME SHUME >


Ese nga Jetmir Agastra, Shkolla e mesme profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë

Toka!, ... planeti që brenda tërësisë së saj ka një numër të pafund gjallesash të florës dhe faunës. Dhe mbi të gjitha toka është fidanishtja e jetës tonë njerëzore. Pasi në shtatin e saj gjigant merr kuptim gjëja më e rëndësishme në këtë botë, që është jeta njerëzore. 

LEXO ME SHUME >


Ese nga Dajana Gjoka, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Syri te mrekullohet kur hedh një vështrim rreth e përqark. Ne mbushemi me jetë kur shohim cfarë kryevepre ka krijuar Zoti! Botën!

LEXO ME SHUME >


Ese nga Elena Seferi, Korçë

Toka….! Nuk mbarojne kurre fjalet e shumta per ta pershkruar ate. Do te nisja te shkruaja gjith ditet e jetes time per te sepse eshye nje xhevahir I cmueshem qe nuk duhet humbur. Nuk doja te niska te jepja perkufizime te kota per Token dhe mjedisin por do te tregoj mrekullite e saj.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Orel Gjini, Shkolla "Dora D'istria"

Nxjerr kokën në dritare dhe shoh përtej saj. Përpiqem ta shtrij vështrimin sa më shumë të mundem, të shoh sa më shumë, të kënaqem sa më shumë me natyrë. Është ditë e ngrohtë, që të duket sikur t’a  bën me sy e të fton të dalësh jashtë, të vraposh me sa fuqi të kesh, t’i marrësh erë luleve që kanë mbushur  vendin anembanë.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.