Të tjera


Qendra EDEN organizoi trajnimin me temë "Komponentët e Axhendës së Gjelbër për Ballkanin Perëndimor”

Në datat 21, 22 dhe 23 Korrik 2021, Qendra EDEN organizoi trajnimin “Komponentët e Axhendës së Gjelbër për Ballkanin Perëndimor”, si pjesë e projektit “Green Economy for Advanced Region”, financuar nga BE.

LEXO ME SHUME >


Patos/ Zjarr në pusin e naftës, flakët djegin ullishtet pranë zonës

Patos/ Zjarr në pusin e naftës, flakët djegin ullishtet pranë zonës 

LEXO ME SHUME >


Situatë kritike nga zjarri në Karaburun, mbërrijnë 40 ushtarë

Vlora nën pushtetin e zjarrit, flakët rrezikojnë parkun e Llogarasë

LEXO ME SHUME >


Në Dragobi, vendimin e Gjykatës së Lartë për HEC-et e merr lumi

Punëtorët e kompanisë koncesionare dhe makineritë e rënda vazhdojnë punën një javë pas vendimit të Gjykatës së Lartë për pezullimin e HEC-eve në Valbonë, ndërsa banorët janë mosbesues se drejtësia e vonuar do ta shpëtojë lumin. 

LEXO ME SHUME >


Urat e paligjshme me inerte në plazhet e Adriatikut rrezik për mjedisin

Ekspertët theksojnë se barrierat me inerte të ndërtuara për të mbrojtur plazhet nga erozioni janë zgjidhja e gabuar dhe përbëjnë kërcënim për mjedisin.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.