Të tjeraDrejt përfundimit ujësjellësi i parë me panele fotovoltaike në Shqipëri! Zero kosto për energjinë elektrike

Ujësjellësi i Belshit pritet të jetë i pari në Shqipëri që do të ketë zero kosto për energjinë elektrike. Projekti parashikon instalimin e paneleve fotovoltaike duke zëvëndësuar kështu energjinë elektrike që prodhohet nga uji, raporton SCAN.

LEXO ME SHUME >


Instalimi i fotovoltaikëve/ OSHEE, kushtet që duhet të plotësojnë matësit e bizneseve dhe familjarëve!

Çdo konsumator familjar apo biznes tashmë ka të drejtë të sigurojë pavarësi energjetike përmes instalimit të impianteve të prodhimit të energjisë nga dielli. Ndërkohë që, një prej detyrimeve është instalimi i një matësi me dy drejtime , që duhet të matë energjinë elektrike që subjekti merr nga rrjeti i Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe energjinë që subjekti fut në rrjet. 

LEXO ME SHUME >


Pelikani Kaçurrel përgatitet për folezim, ndihmohet nga specialistët e parkut Divjakë

Drejtori i Parkut të Karavastasë në Divjakë, Ardian Koçi, njoftoi se ka përfunduar përgatitja për folezimin e Pelikanit Kaçurrel.

LEXO ME SHUME >


Lodrat e fëmijëve, të rrezikshme! Sahitaj: ”Bizneset dhe qytetarët të kenë kujdes”

Rreth 10 mije lodra fëmijësh janë bllokuar nga Inspektoriati Shtetëror i Mbikqyrjes së Tregut, për shkak se kanë rezultuar të dëmshme për fëmijët dhe me përmbajtje të lartë kimikatesh.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.