Të tjera


Ese nga Kristina Armata, Universiteti "Fan S. Noli" Korçë

Toka është një shtëpi e madhe, shtëpia  e të gjithëve,  e cila na ka dhënë shansin të jemi banorë të saj për miliona vite. Por ndonëse ne mund të quhemi tokësorë, ne nuk jemi tokëdashës.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Amet Muca, Shkolla e Mesme Profesionale “Mihal Shahini” Cërrik

Me dukej gjithnje e cuditshme kur degjoja per mallin qe kishin njerezit per vendin e lindjes, per token e te pareve te tyre…

Dhe vetem tani e kuptoj arsyen …

LEXO ME SHUME >


Ese nga Martin Mëhalla, Shkolla e mesme profesionale "Mihal Shahini" Cërrik

‘Erdha nga errësira ne drite.Nga asgjëja ne gjithçka.Dhe pashe.. Jo nuk shihja ende,vetem ndieja.Ndieja ngrohtësine e nenes,por larg.Ishte shume ftohtë.Në aq pak kohe ndieva shumë A te ishte valle jeta?

LEXO ME SHUME >


Ese nga Klement Kofsha, Shkolla Profesionale ”Mihal Shahini” Cërrik

Toka , nje planet qe mendohet te jete krijuar miliarda vjet me pare , tani per tani mendohet se eshte dhe  i vetmi planet qe ka jete. Ky eshte me te vertete nje luks i madh per te gjithe njerezimin ne cdo cep te saj ,por cfare po ndodh?

LEXO ME SHUME >


Ese nga Iridjan Asllani, Shkolla e mesme profesionale "Mihal Shahini" Cërrik

Nuk kam faj…

Gjithe Kohen degjojme neper emisione televizive se cfare po ndodh me planetin tone. Gjithandej degjojme per nisma “Mbill nje Peme,Shpeto nje Jete “, e te tjera e te tjera.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.