Të tjera


Ese nga Desaida Pjetri, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Po shikoni kete fotografi dhe po mendoni se cfare pune mund te kete ketu?Une jam Desaida dhe jam kjo vajza ne fotografi.Nje vajze 17 vjecare.Une tani dua t’ju pyes se cfare shikoni ne kete fotografi?Dhe e di se shumica nga ju do te pergjigjen se shikojne nje vajze.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Helga Gjini, Shkolla e mesme profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë

Planeti im i dashur, toka ime, fryma ime….

Na dhuron gjithcka, dhe cdo gje eshte zingjir qe siguron jetesen dhe jetegjatesin per cdo krijese dhe bime.

LEXO ME SHUME >


Ese nga Valbona Hila, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Po e lexoni kete dhe po mendoni se kush eshte ky/kjo qe e ka shkruajtur kete? Une jam nje vajze 16 vjecare . Une tani po ju pyes se cfare mund te bejme dicka per token ? Disa prej jush mund te thone cfare te bejme ne per token .

LEXO ME SHUME >


Ese nga Jetmir Agastra, Shkolla e mesme profesionale “Kolin Gjoka” Lezhë

Toka!, ... planeti që brenda tërësisë së saj ka një numër të pafund gjallesash të florës dhe faunës. Dhe mbi të gjitha toka është fidanishtja e jetës tonë njerëzore. Pasi në shtatin e saj gjigant merr kuptim gjëja më e rëndësishme në këtë botë, që është jeta njerëzore. 

LEXO ME SHUME >


Ese nga Dajana Gjoka, Shkolla e mesme profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë

Syri te mrekullohet kur hedh një vështrim rreth e përqark. Ne mbushemi me jetë kur shohim cfarë kryevepre ka krijuar Zoti! Botën!

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.