Të tjera


SPAK nis hetime për shkelje të barazisë në tenderat për tre inceneratorët në Tiranë, Elbasan dhe Fier

SPAK nis hetim për inceneratorët e Tiranës, Fierit dhe Elbasanit. Lajmi konfirmohet për “BalkanWeb” nga gazetarja Klodiana Lala.

LEXO ME SHUME >


Modernizohen Emergjencat Civile, Xhaçka: Shumë shpejt një prej më të mirëpajisurave në Ballkanin Perëndimor

Strukturat e Emergjencave Civile, pjesë e Forcave të Armatosura do të shumë herë më të mirëpajisura dhe më dinjitoze në përballimin e fatkeqësive natyrore.

LEXO ME SHUME >


Devoll Hydropower: Po prodhojmë në Moglicë, pandemia çrregulloi tregun

Këtë vit në kaskadën e Devollit filloi prodhimin hidrocentrali i Moglicës, më i madhi hidrocentral në vend pas atyre mbi kaskadën e Drinit, i ndërtuar nga norvegjezët e Statkraft. Investimi 590 milionë euro për HEC-in e Banjës, që ka vite në prodhim dhe atë të Moglicës, i cili nisi vetëm pak javë më parë operimet tregtare pritet të japë një efekt të dukshëm në tërësi në sektor.

LEXO ME SHUME >


Miratohet plani i menaxhimit të integruar të Parkut Kombëtar të Butrintit

Këshilli i Ministrave në mbledhjen e sotme vendosi miratimin e planit të menaxhimit të integruar të Parkut Kombëtar të Butrintit.

LEXO ME SHUME >


“Si diell mbi det”/ Kalaja e Kaninës, atraksion i jashtëzakonshëm për turizmin historik e kulturor në Vlorë

Kalaja e Kaninës, 3 km larg qytetit bregdetar të Vlorës është kthyer vitet e fundit në një destinacion për turizmin kulturor dhe historik.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.