Ajri


“Kurora e tymtë” e Elbasanit

Lavdie Lekrama banon prej 6 dekadash në fshatin Bradashesh pranë qytetit të Elbasanit. Pavarësisht se jeton në fshat, ajo sheh të njëjtën pamje çdo zbardhje dite para shtëpisë së saj: oxhaqe në ngjyrë të kuqërremtë që flakërojnë tymin e dendur në ajër.

LEXO ME SHUME >


Gjuetia e paligjshme e koranit, arrestohen kryetari dhe dy punonjës të Shoqatës së Peshkimit në Pogradec (EMRAT)

Kryetari dhe dy punonjës të Shoqatës së Peshkimit në Pogradec kanë rënë në prangat e policisë pasi kanë lejuar e ndikuar në peshkimin e paligjshëm të koranit.

LEXO ME SHUME >


Organizatat mjedisore të shoqërisë civile bëjnë thirrje për veprim institucional kundër krimeve mjedisore në rritje gjatë vitit 2020

Organizatat mjedisore të shoqërisë civile bëjnë thirrje për veprim institucional kundër krimeve mjedisore në rritje gjatë vitit 2020

LEXO ME SHUME >


Zjarr në zonën e Kallmit në Durrës, flakët djegin rreth 100 ha pisha e shkurre

Një zjarr i madh ka rënë gjatë natës në zonën e Kallmit. Mësohet për shuarjen e zjarrit janë angazhuar 3 automjete të drejtorisë MZSH, 2 automjete të Portit dhe 1 automjet i Shijakut, me mbi 20 forca zjarrfikëse dhe 4 vullnetarë.

LEXO ME SHUME >


Studimi i BE mbi ndotjen, eksperti Qirjo: E vetmja vaksinë, parandalimi

Në studimin e publikuar së fundmi nga Agjencia Evropiane e Mjedisit, Shqipëria renditet si vendi me numrin më të lartë të vdekjeve të shkaktuara nga ndotja e mjedisit.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.