Ajri


Ndotja, Klosi: Lehtësi fiskale për makinat e reja

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, tha se pragu për importin do të jenë mjetet euro 4, thënë ndryshe kjo, makinat e prodhuara në 2005-n. Ndërkohë në sfidën për reduktimin e nivelit të ndotjes, masa do të ndërmerren edhe për përmirësimin e cilësisë së karburantit që tregtohet në vendin tonë, si edhe nxitjen e iniciativave ekonomike për shfrytëzimin e transportit publik.

LEXO ME SHUME >


Ndotja, ambientalisti Mato: Duhet bashkëpunim institucional

LEXO ME SHUME >


Autobusi i parë elektrik, Kombinat - Kinostudio

LEXO ME SHUME >Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.