Mbetjet


Ndotja në Marinzë, grup pune Bashki-Albpetrol për ndërhyrje në zonat më problematike

Zona naftëmbajtëse e Marinzës është në gjendje alarmante, sa i përket ndotjes së mjedisit nga gazi dhe mbetjet hidrokarbure.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.