Mbetjet


Kiri, lumi i mbetjeve/ Bregu i lumit përdoret për plehrat dhe inertet e Shkodrës

Kiri, lumi i mbetjeve/ Bregu i lumit përdoret për plehrat dhe inertet e Shkodrës

LEXO ME SHUME >


Devolli, “hambar” inertesh/ Masakra mjedisore ndodh edhe në Bashkinë e devollit, buzë rrugëve

Brigjet e lumenjve mbeten hambari më i madh i mbetjeve në Shqipëri.

LEXO ME SHUME >


Grykëderdhja e Shkumbinit mbush me plehra plazhin e Spillesë

Grykëderdhja e Lumit Shkumbin në detin Adriatik është shndërruar në vendgrumbullim plehrash.

LEXO ME SHUME >


“Turizëm dhe plehra” një tjetër sezon turistik i humbur për mjedisin dhe menaxhimin e mbetjeve

Në këtë sezon turistik Shqipëria u promovua si një destinacion i lirë nga COVID-19, por e njëjta gjë nuk mund të thuhet për mbetjet.

LEXO ME SHUME >


Inertet mbushin periferitë e Tiranës, eksperti i mjedisit: Janë kimike, dëmtojnë tokat bujqësore dhe lumenjtë. Problem moszbatimi i ligjit nga strukturat

Ditët e fundit në media janë denoncuar depozitime të jashtëligjshme të inerteve të cilat kanë mbushur periferitë e kryeqytetit dhe janë kthyer në shqetësim për banorët e zonave përreth.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.