Aktiviteti njerëzor


Projektet e hidrocentraleve në Vjosë: Konventa e Bernës hap dosjen e rasteve kundër Shqipërisë

Konventa e Bernës vendosi të hapë një dosje të çështjeve dhe i bëri thirrje qeverisë shqiptare që të ndalë projektet e hidrocentraleve në lumin Vjosa. Në vend të kësaj, qeveria duhet të përgatisë vlerësimet e përshtatshme strategjike të ndikimit në mjedis dhe studime shtesë për të vlerësuar ndikimet mjedisore të hidrocentraleve të projektuara.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.