Aktiviteti njerëzor


Prerja e paligjshme jo më shkelje administrative, por vepër penale

Ministri i Turizmit dhe i Mjedisit, Blendi Klosi, nisi turin për prezantimin e ligjit të ri të pyjeve. Ky tur startoi në Pukë, pasi ky qytet dallohet për një masiv pyjor të pasur dhe do të vazhdojë edhe në zona të tjera.

LEXO ME SHUME >


Derdhte mbetjet në lumin Shkumbin, IKMT gjobit kompaninë e pastrimit

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka gjobitur një kompani pastrimi në qytetin e Rrogozhinës.

LEXO ME SHUME >


Njoftim për shtyp: Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë

Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë: Mos ndërmerrni asnjë vendim pa u siguruar për transparencë dhe pjesëmarrje!

LEXO ME SHUME >


IKMT bashkë me policinë kundër krimeve mjedisore

Inspektorati Kombetar i Mbrojtjes se Territorit behet gati per nje tjeter beteje ne terren, ate kunder ndotjes mjedisore.

LEXO ME SHUME >


Ndotja në Porto Romano, eksperti i mjedisit: Pasojat do të jenë të rënda

Prej me shumë se, 10 ditësh në zonën e Porto Romanos në Durrës është duke ndodhur një krim mjedisor. Si pasojë e një aksidenti vazhdon të derdhet nafta nga depozitat e një kompanie hidrokarburesh. Më alarmante situatën e bën mos reagimi i institucioneve.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.