Kalendari Mjedisor


28 SHKURT - 2 MARS - DITËT BOTËRORE TË ENERGJISË SË QËNDRUESHME

Këto ditë shënojnë mbajtjen e një prej konferencave më të mëdha të përvitshme, në fushën e energjisë së qëndrueshme.

Konferenca mbledh së bashku më shumë se 700 delegatë nga mbi 50 shtete, nga sektori i biznesit, nga sektori publik dhe nga komuniteti kërkimor.

Eficienca e energjisë dhe energjia e ripërtëritshme janë thelbësore për të mbështetur rritjen ekonomike të BE-së, të shteteve anëtare, të rajoneve dhe të bizneseve private.

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.