Kalendari Mjedisor


12 MARS - DITA “MBILL NJË LULE”

Kjo ditë i kushtohet mbjelljes së luleve dhe ardhjes së sezonit të pranverës. Mbjellja e luleve është kthyer tashmë në një hobi për shumë njerëz, të rinj e të moshuar. Dita e Mbjelljes së Luleve shënon fillimin e një sezoni të ri çdo vit.

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.