Kalendari Mjedisor


21 QERSHOR - DITA E LIQENIT TË OHRIT

21 Qershori tradicionalisht shënon fillimin e sezonit të plotë turistik në tre bashkitë që lagen nga Liqeni i Ohrit - Struga, Ohri dhe Pogradeci.

Festuar për herë të parë në vitin 2002, vendi mikpritës i manifestimit qarkullon çdo vit nga njëra bashki tek tjetra, por mesazhi është gjithmonë i njëjtë: rritja e ndërgjegjësimit të publikut për një bashkëpunim sa më të madh të qytetarëve dhe të autoriteteve për mbrojtjen e basenit të liqenit të Ohrit, si pasuri e pazëvendësueshme natyrore.

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.