Kalendari Mjedisor

Natyra

Dita Botërore e Bletës, çfarë i bën të veçanta

Dita Botërore e Bletës. Bletët, janë shumë të rëndësishme për shëndetin e planetit tonë. Për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e këtyre insekteve pjalmuese, kërcënimet me të cilat përballen dhe kontributin e tyre në zhvillimin e qëndrueshëm të planetit, Organizata

Më Tepër

Dita Botërore e Bletës, çfarë i bën të veçanta

Dita Botërore e Bletës. Bletët, janë shumë të rëndësishme për shëndetin e planetit tonë. Për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e këtyre insekteve pjalmuese, kërcënimet me të cilat përballen dhe kontributin e tyre në zhvillimin e qëndrueshëm të planetit, Organizata

Më Tepër