Lajme nga bota


Milano, stuhia e dhunshme përmbyt qytetin, probleme me trafikun

Një stuhi e dhunshme ka goditur Milanin ditën e sotme.

Për shkak të shirave të dhunshëm lumi Seveso shkaktoi disa përmbytje në qytet dhe në bashkitë e Veriut.

Kjo krijoi probleme trafiku në zonën Veri-Lindore në zonën e Viale Zara, Niguarda dhe Viale Sarca.

Po ashtu, janë përmbytur edhe disa nënkalime.

Qarkullimi i trenave është i bllokuar dhe po qëndrojnë mes stacioneve të Milan Cadorna dhe Bovisa për shkak të dëmtimit të infrastrukturës në stacionin Domodossola.

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.