Lajme nga botaSHBA dhe Evropa mes zjarresh të fuqishme

Një valë e gjatë nxehtësie që ka përfshirë Shtetet e Bashkuara, ka shkaktuar zjarre në disa rajone të Kalifornisë.

LEXO ME SHUME >Lidhja midis ajrit të ndotur dhe sëmundjes së demencës

Sipas Institutit të Shëndetit Publik, demenca është një term që përshkruan një grup simptomash: si humbja graduale e kujtesës, rënia e aftësisë për të menduar dhe arsyetuar, si dhe problemet me komunikimin.

LEXO ME SHUME >


Zjarret në Europë, në 8 ditë katër shtete anëtare kërkojnë ndihmën e BE-së!

Gjysma e parë e korrikut ishte një periudhë e mbushur me tension për Qendrën Koordinuese të Reagimit Emergjent (ERCC) në Bruksel, pas sezonit të zjarreve të nisur furishëm këtë vit në Europë.

LEXO ME SHUME >

Qëndroni më të informuar për mjedisin

Regjistrohuni për të marrë përmbledhjen ditore të lajmeve mjedisore në e-mailin tuaj.